efter helgens överraskningsresa. Vi har haft såå kul så nu väntar vi tjejer redan på returen.

Vi bestämde redan för ett par månader sen att vi skulle överraska grabbarna med en weekend till Danmark och boende på Hotell Borupgaard strax utanför Helsingör. Vi hade tänkt oss lite shopping i Helsingborg på dagen , spa på eftermiddagen och kvällen i Köpenhamn.

Alla grabbarna visste att det skulle hända något denna helgen men inte vad. Så när vi träffades på stationen kl. 8 igår morse var det skönt att äntligen få avslöja vår hemlighet. De visste ju inte vilka som skulle med och vart vi skulle åka. De gissade på Göteborg, Liseberg och Robert Gustavsson , men det var ju fel, fel, fel.

Framme i Helsingborg var vi sugna på shopping, eller åtminstone vi tjejer. Killarna fick vi med oss i första butiken sen delade vi på oss i 1 timme. Killarna svängde rakt in på Pressbyrån och knåpade ihop en Lången som de trodde stenhårt på, medans vi fick vårt shoppingbegär stillat.

Blev inga storköp för någon av oss, men kul att kika runt lite. Träffades vid 12.30 för lunch på O´learys.

Färjan över till Helsingör framåt eftermiddagen och vidare till hotellet, vars spa-avdelning mycket olägligt brann ner för 2 veckor sen. Men någon liten bubbelpool kanske fanns kvar, därför packade vi ner badkläder ialla fall. Och visst fick vi bubblat. På en uteterass fanns där 2 st bubbelpooler som man kunde använda. Vi fick klämt ner oss i den ena eftersom den andra var upptagen, Troligtvis var den för typ 4-5 pers ,men vi var ju 8 st så det var bara att trycka ihop sig så gott det gick. Oh, shit vad vi skrattade.

Kvällen startade med lite frågesport. Jag fick en present av Malin eftersom jag fyllt år och det var ett spel med frågor som hetter ” Helballa 80- talet”, med frågor om ja just det 80-talet. Killarna mot tjejerna som vanligt, men vinst till grabbarna den här gången , ingen mer kommentar på den.. Ner till stationen som låg bara några hundra meter från hotellet och tåg till Köpenhamn. Vi hade bokat bord på en restaurang som hette MamaRosa .

Inte världens bästa precis , men det dög åt 8 hungriga. Efter god mat och dryck gick vi vidare till Pärs favvokrog “Pub Victoria” ( har varit där 2 ggr på senaste 7 åren!!), där Bryan Adams look-a-like spelar. I Danmark är det inte rökfritt på krogen som i Sverige och det känns efter ett tag. Vi lämnade puben vid halv 12 och bestämde oss för att åka tillbaka till hotellet och fortsätta kvällen där. Tyvärr är det ju våldsamt sövande att åka tåg, särskilt om man redan är lite trött, så 2 stationer innan vi var framme hade Jonas turen att vakna och se till att väcka oss andra så vi slapp vakna upp på ändstationen.Trötta knallade vi vägen upp till hotellet och det var aldrig tal om något annat än att störta i säng. Fredrik påstod dock dagen efter att han minsann inte somnade. Jonas visade då en bild han knäppt med sin telefon, på en sovande kille med huvudet lätt på sné och en vidöppen mun…smiley

I dag startade vi med godaste hotellfrukosten innan det var time för hemfärd. Hemma i Varberg vid 14- tiden igen. Superkul har vi haft , många goa skratt med fantastiska vänner, som sagt, ska bli spännande att se vad grabbarna kontrar med.

Tack alla för denna gången!!

Och Tack Inger för att du tog hand om våra grabbar.