minusgrader. Tycker det är för kallt nu , vill ha värme. Var precis inne och kollade hur fam Kastberg/Markusson har det på sin resa. Ja, de fryser ju inte i alla fall.

http://kastbergmarkusson.blogspot.com/

Igår var Hannes och André i Skövde och spelade match. Jag skulle kört , men slapp i sista sekund eftersom 2 grabbar lämnat återbud. Så de körde iväg med en minibuss för 9 pers. Uppåt Falköping var det rejält med snö redan och värre blev det. Efter matchen var slut kom de knappt ut från parkeringen efter att snön vräkt ner i 3 timmar som de varit där. Det var tufft att köra hem, snöstorm och knappt någon sikt överhuvudtaget. Så vid en avfart gled bilen ut i vägkanten och fastnade i diket i en snödriva halvt på sniskan. En bärgningsbil fick dra loss dem och de kunde fortsätta resan mot Varberg efter ca 30 min. Det blev en lång dag för killarna som var rejält trötta när de kom hem vid 21.30. Skönt att det gick bra ialla fall. Matchen däremot förlorade de med 8-10 poäng, men det kändes mindre viktigt faktiskt.

Brrrrrrrrrrrr, go kväll!