I söndags köpte jag ny telefon. Har varit emot Iphone, men var ändå sugen på att uppgradera den jag hade till något lite bättre. Det blev en Sony Ericsson X8 Experia. Något mittemellan helt enkelt. Jättekul med ny mobil, tyckte jag, men det visade sig att jag fått ett riktigt måndagsexemplar. Den ville inte alls som jag ville. Tangenterna hängde sig och ibland reagerade de inte överhuvudtaget. Jävla skitttelefon!!

Har haft världens sjå att ringa och få iväg sms, så idag åkte jag tillbaka och de gav mig en ny på en gång. Nu ligger den på laddning och jag hoppas den här funkar bättre. Håll tummarna!

********************************************************************

På fredag åker vi ju till Stockholm och idag har Annika fixat så vi får gå på musikal på kvällen. Ska bli supernajs!!!

www.musikalenlevalivet.se

*********************************************************************