min ömma kropp med 3 pass i morse. Kändes lite bättre för ett tag faktiskt, men inte bra, det sa jag inte. Aj..

Nya skor får man i anmälan och nya kläder i massor finns att inhandla i shoppen. Vårens nyheter till 20% billigare. Valde fram och tillbaka och till slut kände jag mig riktigt nöjd. Litet smakprov här.

*******************************************************************

Fredagkväll och musikal på Chinateatern. Bara 10 minuters gångväg från hotellet, så det passade ju superbra. Och föreställningen var kanon. Massa härlig 80-talsmusik och en bra story. Många skratt, lite allvar och fantastisk sång. Skönt att få luta sig tillbaka och bli underhållen, skulle man göra oftare.

******************************************************************

Lördagmorgon var planerad in i minsta detalj. Frukost kl. 7 och väskan packad så vi kunde sticka direkt. Och vi kom absolut före värsta ruschen. Lugnt och fint att hänga in jackorna, sen raka vägen till shoppen. Hade inte bokat mig på pass förrän kl 10.30. Sen var det bara att njuta av varje pass. Stepklass, Nike Trance Dance( yoga, styrka, core), Dansaerobic och Mojo Yoga. Sista passet var väl ingen direkt njutning utan en kamp mot en öm kropp. Men det som inte dödar, härdar.

Make yourself stronger!

Satte upp mig på gratis fotmassage man kunde boka sig på. 15 minuter och jag hade önskat att det aldrig tog slut, så jäkla skönt på trötta ömma fötter och vader.

Kvällen avnjöt vi på närmsta restaurang. Vidare till Pressbyrån för en påse gotta, sen var det tv och sängen. Vi var inte långvariga kan jag intyga.

*********************************************************************

Söndag och utcheckning från hotellet. Släpa med alla väskor till hallen , lite bökigare. Massa bra klasser dag 2 också, 2 dansaerobic och ett styrkepass Nike free. Dags för hemfärd 16.10. Tåget gick enl tidtabell på vägen hem. Framme i Varberg kl. 20. Hoppar av tåget och ca 50 meter senare på perrongen tyckte jag packningen kändes lätt. PANIK! Hade glömt resväskan på tåget. Kutade allt vad jag var värd , kastade mig in på tåget, slet åt mig väskan och hann ut igen. PUUUHHH!! Snacka om att ha huvudet under armen.

Årets blast levererade och tillsammans med goa jobbarkompisar har helgen varit toppen. smiley