Superlativen fyller hela mitt huvud en sån här dag. Strålande sol och inga måsten i almanackan. Efter frukosten tänkte jag mig en powerwalk i den ljuvliga, men något kyliga morgonsolen. Efter 500 meter ångrade jag mig och började jogga istället.

Runkeepern stannade på 10.5 kilometer och lätt ömma knän, men nu känns det helt ok. Hela strandpromenaden, fortsatte till Solviken, där Apelviken låg stilla som ett vykort. Så jäkla nice och så tacksam man får vara som har möjlighet att uppleva den härliga känslan man har under och efter en sån här runda. Varberg är fantastiskt!

Sen skjutsade Pär, mig och Oliver till Friskvågen för lite bad . Sen körde han hem och vidare med grabbarna till Onsala för match mot piraterna. Storvinst idag igen med typ 98-31. Retur i Varberg i morrn kl. 15.

Efter vi badat färdigt tog Oliver sparkcykeln och så gick vi till Campino och käkade bara han och jag. Proppmätta fortsatte vi till Hemmakväll och hyrde film och köpte gotta. Oliver var mer än nöjd efter den förmiddagen.Supermysigt!

Hemma igen hade solen hittat runt hörnet och värmde rakt in i uterummet. Lovely!

Resten av dagen får 5 smiley smiley smiley smiley smiley av mig.