idag, började redan 07.00, så Oliver fick frukost på skolan idag. Tur att han tycker det är spännande. Jobb till 12 , lunch med Annika, sen dags att hämta Oliver igen. Vi var och köpte bänkpapper igår så vi klädde bänken och även hans läsebok. Ulf berättade att Oliver hade uppträtt med en dans strax innan de slutade idag , så han visade lite vad han hade gjort. Han gillar att spela apa inför klassen , undras om han har det efter sin bror…Hannes..?! smiley

Hannes och André tycker det är helt ok att gå i 9:an. De har , enligt dem själva , fått ett kanonschema med bara en riktigt jobbig dag. Och Hannes känner redan att han kommit in bra i den nya klassen.

***********************************************************************

Hemma ett par timmar, sen några timmar till på jobbet fram till kvällen. Och äntligen har jag kommit igång med zumbapasset. Satte nästan 4 låtar , en riktigt bra start. Det är superkul och jag börjar känna mig lite mjukare i kroppen faktiskt.

Fångarna på fortet och Parlamentet, ja det får duga.