vid den här tiden åkte vi omkring och letade julgran. Men i år är granen på plats sedan 2 dagar tillbaka, istället blev det jakt efter revben. Vi som sparat det tills i eftermiddag för att få så fina som möjligt, och så var de slut på Kvantum. Sån tur var var det inte lika hetsigt på Sörsehallen så revbenen är i hamn. Puh! Har man 2 saker att fixa till julbordet vore det ju tråkigt att misslyckas med 50 %.

***************************************************************************

Kl 12 åt vi jullunch tillsammans på jobbet. Vi fick julklappar och god mat . Inte så ofta vi är samlade alla på samma gång, så det känns alltid lite speciellt när det väl händer.

Sen droppade de av en efter en. Halv 4 var jag också redo att logga ut. Sista Vattenpasset klart, papprena kopierade, sista mailet skickat och jag kan med gott samvete gå på julledighet. Gillagillagilla very much !!!

Julhälsning på Friskvågenbloggen!!! www.friskvagen.se/blog

************************************************************************

Ikväll tänkte vi dricka lite glögg och bara ha de gött!