och snart är det över för den här gången. Fast min jul blir ju lite längre med tanke på 4 lediga mellandagar. Nöjda och glada efter julafton hos Ulle och Martin, tillbringade vi kvällen hemma. Ja, nästan nöjda i alla fall. Oliver var inte sen att påpeka att det var fel lego vi hade köpt och pusslet ville han inte ha. (Det är jag som tycker han skall pussla..)

Men efter att ha sovit på saken vaknade han på juldagens morgon och sa att han ville ha legot i alla fall, men pusslet ligger fortfarande oöppnat i sin låda och lär väl ligga där till en riktigt tråkig dag, då kanske ett pussel kan komma till sin rätt.

**************************************************************************

Gårdagskvällen spenderades hos Malin och Mathias. Trevligt sällskap och fantastisk mat, precis som det ska vara.

Fattar inte att vi kunde förlora både musiktävlingen och spelet “Kampen mellan kvinna och man”. Revansch nästa gång tjejer!!

***************************************************************************

Idag är det Annandags middag i Läjet, brukar vara smarrigt!

Ha en fin dag!