gilla gång när man är ledig . Vi sover till 8 ungefär och äter frukost när vi “mornat” oss.

Sen får vi se vad dagen har att erbjuda, skönt liv!

***********************************************************************

Idag har Vickan, Jens och deras lillkille Sigge varit här och hälsat på. Vickan är ju en gammal vän till mig som inte bott i Varberg på många år, men vi håller kontakten och försöker träffas någongång per år när hon är hemma och hälsar på sin familj. Alltid kul att ses och uppdatera varann på vad som hänt sen senast vi sågs. Sambon Jens är AIK:are så Pär och han fann varandra direkt.smiley De bor ju i Bromma utanför Stockholm så planerna på att se en match ihop påpörjades givetvis .

***********************************************************************

Svängde ner till Linda en snabbis i eftermiddags och grattade henne på sin födelsedag. Vi har ju redan firat med en hejdundrande fest, men idag är det ju så äntligen hennes stora dag. Vi har följts åt sedan 5-6 års åldern, både i skolan , gympan, innebandyn, arbetet och i livet med allt vad det innebär. Min äldsta vän i dubbel bemärkelse och en av de bästa. Grattis!!