och den blev inte riktigt som jag hade tänkt mig för Oliver. Han ställde ju klockan på 6 , men var rätt trött så han la sig jämte mig en stund. Sen gick vi upp och åt frukost. Vid kvart över sju undrade han om han inte var lite varm och hade feber. Men nej, det var han inte. Förstod att han var nervös för skolstarten, han har ju trots allt varit ledig i 10 veckor.

Febern (nervositeten) övergick till magont och illamående. Storgråtandes fick jag klätt på honom och gått till bilen. Jag hade planerat att vara med precis vid 8 , men fick stanna till halv 10. Jag lovade hämta honom när de slutade kl. 1 och då var allt frid och fröjd. Så jag hoppas och tror att morgondagen går något smidigare, nu är liksom det värsta gjort.

Olivers nya gympalärare kom in i klassrummet och presenterade sig. Hon hette Ida och var 30 år gammal . Hon berättade också att hon inte hade någon familj och att hon var från Falkenberg. Oliver kom inte ihåg att jag var med när hon kom , så väl hemma i eftermiddag berättade han detta för mig att de skulle få en ny gympalärare osv.

– Men vet du mamma, hon hade typ inga föräldrar..

Det är klart att ett barn uppfattar det så,när man säger att man inte någon familj.smiley

*************************************************************************

Halv 5 drog vi till Göteborg för MOJO Yoga workshop inför höstens sekvens. Svettigt, utmanande, välbehövligt och kul!! Clownen till vänster och Tripod till höger är höstens peakpositioner. Jorå!!!

Hannes och Andrés skolstart var väl inte lika pirrig som Olivers. Men efter 9 år på samma skola så blir det ju mycket nytt för dem. André hamnade i en klass där han inte kände någon, så han bad om att få byta till den andra där kompisarna hamnat. Det verkade som om det gick att lösa, då en annan kille kände likadant fast i andra klassen. Hoppas på det! Annars var det mycket positiva efter idag och båda har fått ett chill schema, som de uttrycker det.

Fick en fin bild skickad på mailen idag från Anneli som var med i Borås igår. Tack!