mycket känslor den här veckan, som alltid inför höststart. Många grejer som skall fixas och ordnas på samma gång och när allt inte blir till belåtenhet och man får motstånd så frestar det på. Men efter ett härligt steppass i morse när allt flöt riktigt bra, go stämning, 80-tals dunk och många nöjda deltagare efteråt känns det faktiskt mycket bättre.

Efter middagen följde jag med Oliver och hans kompis Hugo till simstadion. Det här borde vara sista gången för i år, men inget mig emot om det blir fler gånger. Jag badade aldrig, men fick en skön stund vid poolkanten. Vi hann precis därifrån innan regnet kom.

**********************************************************************

Födelsedagsmiddag för farmor nu ikväll. Tredje året som vi firar henne hemma hos oss med middag och paket. Vi hade köpt löparskor i present och lyckan var gjord.

Grattis, i morrn e den stora dagen!!!

***********************************************************************

Vilken science-fiction det skulle bli!!!!smiley

************************************************************************

ÅÅÅÅHHHHHH!