dunder och brak i morse. Ösregn och åska utanför och jag hade tänkt köra yoga 9.20. Knappt att jag vågade mig ut i bilen, men precis när jag skulle åka lugnade det sig lite grann. Har inte kört så mycket yoga sista tiden , mer än mina egna pass, och då går man ju runt en del och det blir inte på samma vis. Fick en kick av MOJO workshopen i Göteborg i onsdags.

Härligt att landa på mattan i salen med levande ljus, lugn musik i bakgrunden och en morgon som precis vaknat. Ruggigt utanför , men ett underbart lugn inomhus. Jag satte mig på mattan, slöt ögonen och bestämde mig för att ge kroppen vad den behövde, släppa allt runt omkring och vara så nogrann som möjligt i alla positioner.

Jag gillar det mer och mer. Styrka, rörlighet, balans, fokus, närvaro. Grym träning!!

***************************************************************************

Söndagsöppet på Intersport så jag fick handlat lite nytt inför hösten. Lycka!

*************************************************************************’

Efter regn kommer solsken och vilken vändning den här dagen tog. En härlig eftermiddag/kväll så jag och Pär tog en promenad i solen.