Har precis avverkat föräldramöte i Andrés klass på PS. Han går på El & Energiprogrammet och vill under andra året välja inriktningen Datakommunikation. V.39 ska de ut på studiebesök hela veckan och v.40-41 blir det praktik, för att få komma ut i ett tidigt skede och få en inblick i vad de är de har valt. I morrn får de varsin dator som de skall ha med varje dag till och från skolan och nästan all undervisning sker igenom den. Online-böcker , det är andra tider nu. André ändrade sig redan andra skoldagen och ville inte byta klass längre. Han gillade sina nya kompisar, bara de lärde känna varandra lite grann.

Hannes får ingen dator, men gillar också sin nya klass och skola. I morrn skall de ha trivseldag och åka ut till Skrivareklippan. Drottning Blankas skola ligger ju jättemysigt nere vid hamnen och eleverna äter på Bodegan, känns ju lyxigt för att vara skolmatsal. Det är fys 3 dagar i veckan på RT= Räddningstjänst, en vård och omsorgslinje som Hannes går , och häromdagen fick de testa på Lacrosse . Hannes trivs!!

***********************************************************************

Nu närmar det sig basketpremiär också. Grabbarna tränar för fullt. DM-match i Idrottshallen fredag 7 sept. Ska bli jättekul att se dem igen , det var ett tag sen sist det var match.

Hemmamatcherna kommer att spelas i PS i höst. Nära och bra!

***********************************************************************

I morrn ryker den lediga förmiddagen igen då jag måste hoppa in på vattenpass kl 8. Men belöningen kommer kl 10.45, helkroppsmassage hos bästa Mona, innan riktiga jobbdagen börjar kl 12. smiley