Pär har fått oförtjänt skit i veckan för sin enorma packning. Det upptäckte vi idag när vi vägde våra väskor. Det skiljde 0,1 kg på min och hans väska, fastän min såg ut att vara hälften så mycket kläder i. Grejen är att hans väska är har lika mycket botten som lock, medans min är bara en stor botten och ett platt lock.

Så nu ser han till att utnyttja ett handbagage på 10 kg också, så summa summarum så vinner nog han ändå.smiley

Lämnade Hannes och André på stationen vid 10. De skulle till Göteborg för distriktslagssamling. 2 träningar nu under eftermiddagen och hemfärd framemot kvällen. Oliver har cyklat till en kompis och får vara där hela dagen tills farmor är hemma igen. Det gick bra att säga hejdå. Oliver var så sugen på att sticka till sin kompis och det underlättade nog avskedet en del.

Vi är färdigpackade och sitter bara och väntar på att klockan skall gå.

Vi hörs i Nice!!