Nyss hemkomna från ännu en underbar dag. Dagen började som alla andra dagar, frukost och nybakat bröd från bageriet på hörnet där vi bor. Sen var det off till beachen. Vi solade i några timmar innan diset täckte solen helt. Hem och dressade om och Pär och Calle begavs sig mot flygplatsen och helikopter till Monaco. Jag och Malin tog tåget så möttes vi vid hamnen. Monaco var fantastiskt , som ett fantasiland. Vi spanade in Casinot och ståhejet runt omkring, hittade en Nikestore och käkade sen på en uteservering med utsikt över hamnen och alla STORA båtarna.

Tåget tillbaka igen, men hoppade av strax innan Nice i Villefranche. Så supermysigt, så i morrn blir det sista kvällen där på någon av restaurangerna vid vattnet.

I morrn hoppas vi på en strålande dag. Malin och Calle åker hem tidigt på lördag medans jag och Pär har hela lördagen med innan vi åker.

Att vi skulle få en fin vecka hade vi väl inte trott annat, men att vi skulle få uppleva så mycket underbara ställen trodde vi nog inte. Måndagens besök och Vinprovning på Chateu de Cremat. Tisdagen i St Paul, alla mysiga små gränder och gångar med shopping , serveringar och en hård fight Petanque som avslutning . Kanske den häftigaste och mest sevärda av utflykterna vi gjorde.

Onsdagen i Antibes. Sol och bad ett par timmar, sen kom ett sånt ösregn så vi torkade knappt på hela dagen. Men det glömmer man fort när det spricker upp igen och ännu en underbar kväll infinner sig.

Och så Monaco idag, häftigt!

Vi utnyttjar verkligen dagarna från morgon till kväll och har hunnit med mycket på bara en vecka.