Nytt steppass i morse..igen…blev inte så nöjd förra gången. Idag kändes det bättre, härlig start på helgen.

Efter passet tog jag en sväng på stan och jag hade bestämt mig för att kolla in ett par toppar jag sett på nätet. Och jag slog till!! Lika fina i verkligheten som på datorn, så nu är de mina.

Shopping + träning = endorfinerna bubblar , over and out! smiley

Hemmamatch för Varbergs Basket, men idag räckte det inte alls. Stryk med ca 25 poäng mot ett för dagen klart bättre Högsbo. André fick skrapat ihop 3 p och Hannes fick göra större delen av matchen på bänken då hans hals och luftrör krånglar igen. Alllergiutredning på måndag…

Supportrar på läktar´n…

******************************************************************

Ikväll är det mys på hemmaplan. Vi har korkat upp en flaska Rosé och Pär fixar maten. Me like! smiley