och jag har precis landat i LG-hallen på Backaplan i Göteborg. Varbergs basket möter Lundby på en rätt oglamorös tid i en lika oglamorös hall. Kl 20.30 blåser matchen igång och vi är väl i Varberg vid halv 12 igen.

Åkte direkt från jobbet eftersom jag skulle jobba över idag och i morrn börjar jag kl 06.00. Lär vara rätt seg när jag stämplar ut 18.30 i morrn kväll.

Igår fick jag kört en träningsförmiddag för att mota TRX träninsvärken. Det gick väl sådär. Mina triceps värker lika mycket fortfarande, men 3 bra pass i alla fall. Eftermiddagen tillbringades i köket. Proteinbollar, nyttiga bars, müsli och knäckebröd. Nu har jag mellanmål ett tag framöver och jag lär få ha det ifred, ingen som är direkt sugen på min fågelmat.

Nu är det snart matchstart, hörs senare!

Började matchen jättebra, men tyvärr fortsätter det inte lika bra, 35-22 i halvtid. Kom igen nu Varberg!!

Attans, 12 poängs underläge i fjärde växte till 82-56 innan matchen var slut. 2 p var för grabbarna H och A. Kämpa vidare , så kommer vinsterna. De är ju trots allt nykomlingar i Div.2.

Nu åker vi hemåt…