om det var så smart att dra till Gekås nu ikväll , men nu är det gjort och sista paketerna är inhandlade och klara. Ingen kö in och inte så mycket folk inne i varuhuset, men när vi kom till kassorna förstod vi vart alla var. Jag var sååå nära att lämna kundkorgen och gå, men det var bara att bita ihop och vi prickade rätt kassa och efter ca 20 minuter i kö var vi ute. Kunde lätt varit dubbla väntetiden om vi valt en annan kassa.

Asså, jag trodde folk handlat klart!! Om inte allt , så i alla fall det mesta. Men det handlades som om det bunkrades för flera år framöver. Och där stod vi med våra 2 halvfulla varukorgar och retade oss på att det inte fanns någon snabbkassa. Eller det var mest jag som var otålig…

*********************************************************************

Idag hade vi gemensam lunch på jobbet och blev bjudna på mat från Spis & Deli. Mumsigt!

Sen var det julklappsutdelning. Varsin Globalkniv till samlingen och den här gången var det en kniv-slip med i paketet, mycket välbehövligt!! Perfect!

Kl 14.30 kunde jag logga ut för julledigt…smiley

******************************************************************