Första gången jag spinnade så länge och det gick förvånandsvärt bra. Kände mig pigg i benen trots att jag körde igår med. Igår ja, trodde jag skulle vara rätt ensam , men det var många fler än jag som var sugna på att röra sig på Juldagen. 39 st på spinningpasset och fullt av folk i gymmet, kul!!

Tillbaka till dagens pass då som var indelat i 4 delar à 30 minuter. Känns ju mera överkomligt på det viset. Man betar av en halvtimme i taget. Hade faktiskt ingen direkt svacka under passet utan ett genomtänkt, varierat upplägg som gjorde att man orkade hela vägen. Klart att det kändes i benen när man hoppade av cykeln, men var mest lycklig över att känna mig stark i 2 timmar. Petra och Karin guidade och peppade oss på bästa sätt!!!

.

Är så superladdad att komma igång med min egen träning. Lite färre pass under arbetstid nästa termin, det blir perfekt!!

****************************************************************

Direkt till Läjet för Annandagsmiddag, smakade givetvis extra bra efter dagens ansträngning.