Vet inte vilken gång i ordning, men det börjar bli några stycken nu. Midsommarfirande hos Misan och Martin. Som vanligt när vi är många delar vi upp sysslorna med maten och i år hade vi efterrätten. En efterrätt som , efter misslyckade marängbak och missuppfattning, ändå blev riktigt bra . En mindre (eller större..)tårta till var och en!!Men innan vi åt efterrätt fick vi grillat som fam. Verdien och Winberg fixat. Kyckling, fläskfilé, färsk potatis, melonsallad och 3 ljuvligt goda kalla såser.

12 vuxna vid ett bord och 11 barn vid ett annat. Trots lite regn lekte barnen ute nästan hela kvällen. De kan verkligen roa varandra och inte ett enda ledset öga på hela kvällen. Oliver hade ju planerat uppträde under kvällen och fick med sig Viktor och Hugo också.En stor kille som också vill vara med och dansa Gagnam style…

Tävlingar två och två under kvällen där Pär och Linda O till slut tog hem den efterlängtade segern. Pussel på tid, kubbstafett, apelsinstafett, matematisk-tankenöt.
Glada vinnare!!!
Kvällen avslutades med ett rejält ösregn, tur att Axelssons har ett stort garage. Det är där vi suttit alla år förutom första året då vi hade tält och en gång då vi satt på altanen. Tack Vare för en alltid lika mysig midsommar!