på 4H-lägret och det var pigga, glada killar som mötte oss. Nervositeten från igår såg man inget av idag. De hade verkligen blivit varma i kläderna och första natten hade gått utmärkt, fast inte så många timmars sömn då det var nattsmyg mellan 00.00-02.00. Borde vara desto lättare att somna ikväll. Hela förmiddagen idag hade de varit i Äventyrsskogen och Oliver tyckte det var så häftigt, precis som i en film.

När vi kom vid sjutiden nu ikväll var det uppspel av demonstrationsteknik. Först ut var Träslövs 4H. Upp på ett litet lastbilsflak som fick fungera som scen och alla presenterade sig högt och tydligt inför alla lägerdeltagare och tillresta familjer:
-Hej, jag heter Oliver och är med i Träslövs 4 H.


Sen demonstrerade dem i grupp hur man poppar micropopcorn. Vad man behöver och hur det går till.
Alla klubbar hade något de skulle demonstrera. Under hela lägret tävlas det och samlas poäng, så detta var en deltävling av många.

Vi stannade ett par timmar och när vi skulle gå var det grillning på gång. Märktes att killarna stortrivdes och hade jättekul så inga problem för oss att åka. Söndagmorgon är vi där igen för att hämta hem dem.

Själv har jag haft en härlig dag . Spinningpass i morse, sen hem och lapa sol på altanen. Tog en sväng på stan i eftermiddags och fyndade på rea. smiley
En riktigt go fredag!