att småkillarna skulle stå ut i regnet i natt. Men de hade sovit hela natten och inte märkt så mycket av det. Och jag har som vanlig legat och oroat mig helt i onödan. smiley Det var en hel del andra som blivit hämtade när det regnade som värst, men alla Träslövs 4H:are var kvar.

När vi kom i morse var det inte mycket som var torrt . Blöta sockar, handdukar, skor och regnkläder .

Chips, popcorn, gräs och allt möjligt skräp fick rensas ur tältet innan vi kunde riva det. Killarna var vid gott mod , men märktes ändå att de tyckte det var skönt att komma hem. Oliver tog ett långt bad när han kom hem , tog på sig torra kläder och åt som om han inte sett mat förr.
De har redan bestämt att de skall med nästa år också, måste ju vara ett gott betyg. Lär sova gott ikväll, i morrn slipper han bli väckt kl. 07.00.