Första skoldagen efter sommarlovet och det märktes att Oliver var lite spänd inför allt nytt. Alla 4:or samlades på skolgården och ropades upp i grupper och fick följa med varsin fröken in. Nytt klassrum, nya lärare och ny klassindelning. Klart att det är lite pirrigt.

Oliver var i alla fall jättenöjd med första skoldagen och tyckte det var kul med nya ansikten i klassen. Han berättade om allt som hänt och att han faktiskt tyckte det var riktigt roligt. Skönt, det är nog inte alla som känner så.

Pär gör sin andra vecka på Ekologiska Säljbolaget och efter förra veckans konferens var han på väg att slänga ut det mesta vi har i skåpen när han kom hem. Skämt å sido, det är klart när man får reda på all skit som är i det vi äter så blir man lite skeptiskt. Bra då att vi får vara försökskaniner på deras varor. Massa goda grejer som skall testas och bra grejer dessutom.

Har dock svårt att se Pär leva som han numera säljer, men lite influenser skadar ju inte. smiley

Hannes och André var i Halmstad på sin första träning igår. Hoppas att träningen ligger lite tidigare den här säsongen så det funkar med tåg båda vägarna. Börjar i alla fall bra med några tidiga träningar i augusti , får se hur det fortsätter i september.

Jag själv går på högvarv just nu för att få ihop mitt pussel på jobbet. Fullspäckat schema veckan ut. Tur man glömmer mellan varven hur tunga perioderna är innan alla förberedelser är på plats.

Några veckor till sen hoppas jag få pusta ut för den här gången. smiley