..redan onsdagkväll. I morse åkte Pär till Halmstad, Falkenberg ,sen Värnamo för att till sist landa i Växjö, där tillbringar han natten för att fortsätta jobba i Småland i morgon också. Förra gången han var i Växjö hade han tur då mötte Växjö-Helsingborg i Superligan, innebandy. Ikväll konstaterade han att det är helt dött på sportfronten så det blir nog kvällshäng i hotellsängen.

En sen kväll igår , bortamatch Läjet-Halmstad i innebandy. Men desto lättare att stiga upp idag efter en go seger mot serieledarna med 6-5. Avgörandet kom med 3 sekunder kvar och Läjet i topp efter 4 matcher.

Jag har jobbat en delad dag idag så jag och Oliver fikade på Lorensberg i eftermiddags. Efter han klämt en kladdkaka m. grädde och en halv chokladbulle fick han syn på menyn. Då blev han extremt sugen på en Club Sandwich också….Men den får vi spara till en annan gång. Höll på att bli en dyr fika.

Bonde söker fru på g, gokväll!