Igår morse möttes jag av en söt syn när jag tittade i uterummet. 5 grabbar som slocknat efter LAN hela natten. Trodde aldrig de skulle kunna sitta där , utan att det skulle bli för kallt på småtimmarna. Men 5 datorer och lite infravärme räckte tydligen.

**********************************************************************

Jag skulle ner till stan en sväng på förmiddagen och eftersom jag ändå skulle duscha kunde jag lika gärna passa på attt träna innan (så tänker jag..). Så jag slängde ned badkläderna och gick på Vattengympa . Det var längesen, riktigt roligt och jobbigt!!

Sen hade vi en mysig dag hemma. Oliver längtade mest efter kvällens kalas och var nöjd med att inte hitta på nåt särskilt. Vi bakade chokladbullar och kollade på film. De stora grabbarna var ovanligt tysta resten av dagen igår.

Efter att ha skickat Oliver på kalas var det Vinprovning i Läjet. Fjärde året , andra omgången och nu var det ett bra tag sen vi gjorde detta senast, så shit vad svårt det var! Nä, igår var vi inga experter alls. Vi fick ha hjälp med med både doft, smak och land, röda Masi-viner var temat.
Vi började med en dofttävling som var något enklare. Gissa doften på 6 st små påsar som var fyllda med olika kryddor.


Kvällens meny:

Förrätt: Kantarelltoast
Huvudrätt: Höstig fläskfilégryta m. pressad potatis
Efterrätt: Varma stekta äpplen med glass och kolasås.

Det blev lätt 5 av 5 på den maten, riktigt gott!!!

Och som vanligt diskuteras högt och lågt , varvat med tävlingar. Killarna mot tjejerna räcker som tändvätska, sen är kampen igång. Vi körde Dobbidoo och vi skulle placera bilder i kronologisk ordning. 1 ynka poäng skiljde lagen åt och även om det tar emot så grattis till grabbarna den här gången.
Jättemysig kväll hos M & C och vi har redan spikat nästa provning.

********************************************************************
Kände mig ovanligt pigg idag morse för att vara dagen efter en vinprovning. Klockan 10 var det DansAerobic på schemat och det var ju inte utan att jag hade det i bakhuvudet igår, såklart…