Fredagskväll , Ädel kycklingpaj med broccoli , efter recept i HN idag.
Det smakade riktigt gott!!

Nu inväntas IDOL och jag är faktiskt helt själv i soffan än så länge. Oliver passar på att låna Andrés rum när han inte är hemma. Hannes är på basket och Pär spelar B-lagsmatch. Så det är jag och en kaka mörk choklad! smiley

Hannes och André har tagit beslut i veckan om basketen i Halmstad. De har känt ett tag att det är jobbigt med pendlingen. Det blir långa kvällar och de orkar inte längre. Så i morrn spelar de sin sista match i Halmstadtröjan. Tråkigt, men fullt förståeligt. Tror absolut inte de har gjort sin sista basketmatch utan hoppas att de dyker upp nya möjligheter framöver.

De kommer fortsätta hänga i PS och hjälpa gamla coach Henke med hans -98 lag och hjälpa till på Olivers träningar när det behövs.

På söndag åker -02 killarna på sitt första sammandrag och de är uppdelade i 2 lag. Jag och Hannes skall coacha det gänget som Oliver är med i. Jag får väl hålla reda på, och peppa grabbarna så får Hannes stå för taktiken.

Men nu njuter vi av fredag!!