Blev nästan lite skraj när det plingade på dörren ikväll. Men Oliver är ju inte så mycket för att skrämmas så han kör den snälla varianten som Riddare. De andra var desto läskigare! Halloween och övernattning med bästisarna , då är det toppen att ha lov.

********************************************************************
Idag har vi tackat av Annelie på jobbet. Hon bjöd på underbar smörgåstårta och hembakad äppelcheesecake. Vi gav present och blommor och det är alltid jobbigt med avsked. Och eftersom den här tjejen har blivit mer än en kollega för mig och för oss alla, känns det såklart lite extra. 5 år har vi jobbat tillsammans och nu är det dags att förverkliga drömmen att starta eget. Kommer sakna dig, våra samtal, ditt engagemang, din kunskap, ditt skratt och dina dagliga updates.
All lycka till fina vän, du förtjänar det bästa!