Igår åkte jag och Oliver till Frölunda Torg för en snabb shoppingrunda på förmiddagen. André gav sig iväg till Kusthotellet för jobb hela helgen och Hannes skulle på konfirmation med Amandas familj. Så hela familjen iväg redan vid 10 . Vi hade inte så lång stund på oss, men vi hittade kläder till Oliver till avslutningen vilket var min tanke. Och han fick köpt sig en bok som han blev supernöjd med. Vi åt på Jensens Böfhaus innan det var dags att åka mot Padelcentret en liten bit ifrån bara.
Pär och Emil skulle spela första matchen kl 13. Pär har ju fastnat för denna racketsport och åker till Göteborg minst 1 gång/vecka för att spela. Det blev en knapp förlust i första matchen, men vinst i andra och en WO-vinst i tredje.
Så idag är det semifinal nu kl 9 och en ev final vid lunch.När vi kom ifrån Göteborg hade jag planerat storstädning big time!. Jag har varken haft tid eller ork för det på bra länge, så nu var det verkligen dags.
Med några break för mat och skjutsning så avslutade jag storstädningen med att åka till Hajen vid 22-tiden och slänga allt från skafferiet som skulle till återvinningen och pantade burkar och flaskor. Ingen vidare kul lördagsunderhållning som tog lite längre tid än jag hoppats på, men någon gång måste man ju. Och det är ju förbaskat skönt när det är gjort!

Idag hoppas jag på en fin dag. Vi skall fira Oliver ikväll eftersom han fyller år på tisdag. Och såklart firar vi Mors Dag på samma gång! smiley