Nu har vi kommit hem från vår minisemester till Danmark med Legoland som höjdpunkt igår . Vi åkte i onsdagsmorse och var uppe med tuppen eftersom båten gick kl 7. Timmarna till havs var bra långsamma, men till slut skymtade Danmark och alla blev lite piggare igen.
Jag vet inte vad jag pysslade med riktigt när jag bokade hotellet, men jag hade fått för mig att det var 19 km dit från Grenå. Pär tyckte att det lät väldigt nära och trodde att det var mycket längre än så. Jag knappade in adressen på gps:en och den visade typ 19 mil !!! Oj då, jag som trodde vi hade en liten nätt tripp på 20 minuter kvar. Killarna blev lite trötta och det var bara att ställa in sig på 2 timmar bilåkning.

Om det nu bara hade räckt med de 19 milen … Jag hade skrivit in rätt adress , men fel stad! Så 5 mil tillbaka igen när vi trodde vi var framme, alltså 10 mil i onödan!

Första och sista gången jag var reseansvarig.

Väl framme tog vi ett dopp i hotellpoolen och sen softade vi på rummet. Alla var trötta eftersom vi varit uppe tidigt. Vi hade tänkt hinna nåt kul under eftermiddagen , men bilresan blev lite för dryg för att orka något mer.

Torsdagen började med en ljuvlig hotellfrukost innan vi satte oss i bilen till Legoland. Pär knappade in adressen och härmed var mitt uppdrag som kartläsare över.smiley 45 minuter ungefär , sen var vi framme.
Vi fick en heldag på Legoland. Lite småkyligt under förmiddagen, men soligare och varmare ju längre dagen led. Oliver och Lucas hade jättekul tillsammans och fick testat det mesta som gick att göra. Tacksamt att ha med snälla kusin Lucas som inte brydde sig trots att Olivers humör dippade emellanåt.


Vid 18-tiden var alla glada, nöjda och trötta i benen och vi hade äntligen lyckats vinna en Minion(figuren med ett öga) till Oliver. Då var det lagom att köra tillbaka de 5 milen till Fredricia där hotellet var. Lite mat , ett dopp i poolen , barhäng och sen somnade vi gott efter en härlig dag.

Idag har nästan hela dagen gått till att resa hem. Lite drygt, men soldäcket var riktigt skönt på färjan så där hängde vi större delen av hemresan. Oliver och Lucas var på bio och såg på Frost, så där gick det lite tid .

Borta bra, men gott att vara hemma igen och gott att det bara är fredagskväll än så länge.