S e m e s t e r ! Nästan , har ett par måsten nästa vecka också, men inga tider att passa i alla fall, härligt.

Nu har vi hälsat på Oliver och gänget på 4H-lägret. De har det toppen. Oliver hade sovit gott och var pigg och glad när vi kom även om det regnat och åskat i natt.

På föräldrakvällen visar alla 4H-föreningar upp sig och visar sina färdigheter i demonstrationsteknik.
Träslövs 4H förklarade hur det går till när man går och lägger sig. De börjar med att presentera sig var och en och sen vad som behövs och hur man går tillväga. De turas om att prata och visa praktiskt hur det går till.
De är jätteduktiga som vågar uppträda och prata inför så mycket folk.


Sen var det semifinal och final i The Ultimate Kapla competition! Tyvärr förlorade de hårfint i andra semifinalen när de skulle bygga ett torn med Kapla-stavar så högt som möjligt.Det var inga problem att lämna ett par timmar senare, Oliver trivs hur bra som helst. I morgon är det full fart igen , ett späckat schema hela dagen. Sen är det hemfärd på söndagsförmiddag.

****************************************************************

I morrn är det Vattenstyrka och Step för mig på förmiddagen. Sen ska det bli fantastiskt kul att få vara med och fira Nina & Sergei på deras bröllopsdag. Och tillsammans med bästa kollegor och föredettingar kommer det bli toppen!
smileysmiley