Ensam hemma , Oliver cyklade precis till en kompis. Pär och André jobbar och Hannes har åkt till Danmark med några vänner.

Jag njuter av att semestern bara har börjat.

Att äntligen få tid till vardagen, att bara få vara utan några måsten. Även om jag gillar när det är fart och fläkt så märker man skillnaden så jäkla tydligt när man är ledig.
Galet egentligen att det skall vara så. Jag gillar att få tid till grabbarna , att få umgås med dem fysiskt och inte bara via sms, som det blir mycket på vardagarna annars. Pär har också kunnat varva ner inför hans ledighet som börjar på fredag. Första gången vi har 3 veckor tillsammans och i juli också, underbart!

Igår var jag och Oliver på Liseberg. Jag hade lovat honom att åka på Lotta på Liseberg eftersom vi två brukar kolla på det på tv varje måndag. Så igår säger han:

– Så kul det skall bli att åka till Liseberg idag!!

Och jag undrade om vi hade bestämt att åka just idag…?

– Men du sa ju att vi skulle åka när du har semester!

Ja och det är klart den började ju igår, så vad väntar vi på? smiley

Vi hann åka en hel del innan vi drog oss mot scenen och fick faktiskt varsin sittplats bara 20 minuter innan tv-sändningen skulle starta. Oliver tyckte det var spännande. Sean Banan och Per Andersson var med bl a , 2 av hans favoriter och Lotta Engberg också. Helena Paparizous låt kände han igen, sen var han väl inte lika road när Sven-Bertil Taube sjöng, men det gick bra. smiley
När allsången var över fortsatte vi åkandet en stund till . Eftersom Oliver är lite försiktig när det kommer till åkandet så var det inga köer längre över huvudtaget på de attraktionerna han ville åka, perfekt! Vi hade en supermysig eftermiddag och kväll och Oliver konstaterade att han älskar Liseberg!


En trött och lycklig grabb somnade i bilen hem och kl 23 rullade vi in på parkeringen hemma.
Då har vi bockat av Liseberg. Nästa önskemål är Skara Sommarland, men det får bli när Pär är ledig också.