Mysigt att få sällskap på morgonkvisten.smileySen passar Oliver på att låna brorsans rum nu när han inte är hemma.
Kl 10 var det matchstart i Läjets Idrottshall. Perfekt förmiddagsnöje en ledig lördag. Jag lovade Pär att sitta i sekretariatet och när jag kom ner visade det sig att det var jag ensam som skulle rodda . Men det gick bra även om det säkert var 10 år sen sist. Läjet tog en kassaskåpssäker seger och vann med 13-3 över Vinberg. Riktigt kul match med många snygga combos av Läjet, det kan nog bli en bra säsong.
André fortsätter langa härliga bilder från Turkiet. Det är bara att njuta så mycket det går, här kommer hösten med stormsteg.


Efter en liten tupplur i eftermiddags var jag rastlös och slängde på mig träningskläder och stack ut i Brunnsbergsskogen. 1 timmes gång varvat med löpning var verkligen helt underbart. Jag har varit ute några gånger nu och varit försiktig med löpningen eftersom min häl hela tiden gör sig påmind.
Men det har känts helt ok , om man bortser från första löpintervallerna och att det är ömt och stelt efteråt.

3 veckor i gympaskor har i alla fall gjort susen, till skillnad mot 4 veckor i sandaler på semestern. Det var väl inte bästa medicinen direkt.
Men nu är jag på g!

Vi fortsätter njuta av en oplanerad helg. Hemmagjorda hamburgare på grillen till kvällsmat, mumsigt, och en helt vanlig tv-kväll känns extra bra när det är lördag!

smiley