Att få avsluta arbetsveckan på Linnégatan i Göteborg och köra höstens MOJO-sekvens är big like! Det är alltid speciellt att köra i denna lilla intima yogastudio. Idag var vi bara 6 st och vår egen MOJO-stjärna Carro höll i workshopen, som också var inledningen på helgens MOJO-utbildning.

Det här är 14:onde sekvensen och vi har varit med från starten för 4 år sedan.
Bendable but not breakable är en kraftfull yogasekvens med MYCKET rörlighet och MYCKET styrka. En svettig höstutmaning helt enkelt!Coolt att Jennie Widegren var med och är en av deltagarna på helgens utbildning.
En av Sveriges bästa dansare och koreograf. smiley

Pär och tipsgänget är just nu i luften på väg till Dusseldorf. I morrn är det fotbollsmatch top-notch! 70-80 000 på läktarna och Pär har sagt ett antal gånger vilka lag som skall spela , men det vägrar att fastna, förstår inte det… Tydligen en höjdarmatch i alla fall! smiley
Får se vad vi hittar på här hemma. Både Hannes o André skall jobba i morrn så jag och Oliver får mysa tillsammans. Ha en skön helg!