Startade lördagen med 5 varv i Brunnsbergsskogen, underbar morgonluft som senare på förmiddagen övergick till världens ösregn . För att efter lunch göra en helomvändning, solen tittade fram och plötsligt fick man lite sommarkänslor igen.
Vilken tur för Sara o Jonas som gifte sig i Apelvikshöjds kyrka kl 15.
Vackert , som alltid när det är kärlek i luften! Sara och jag har ju spelat innebandy ihop alla år i Warberg och vi hade även ett par i år ihop på Street One när jag jobbade där. Och som prästen sa: Ni känner ju varandra rätt väl vid det här laget, så det är ingen som köper grisen i säcken direkt. Nä, så sant , efter 20 år tillsammans lär de veta vad de får. All lycka! smiley

Här laddar Pär och grabbarna för premiärmatch i Bundesliga. Nu vet jag att det var Dortmund mot Leverkuusen. smiley Och det blev bortaseger med 0-2 . Pär meddelar att det var den mäktigaste idrottsupplevelse han varit med om, går inte ens att beskriva!


André är numera också Gekåsanställd helgarbetare. Eftersom chansen att få jobba extra på Kusthotellet på helgerna inte är så stor så sökte André på Restaurangen på Gekås och fick jobb där. Han har jobbat sin första dag idag och eftersom Hannes jobbar på Kaffebaren alldeles bredvid så var det många förvirrade medarbetare idag som inte hade koll på att de hade varsin tvilling.
Hannes blev anklagad för att ha tagit extra rast när de sett André i personalmatsalen tidigare. Och Hannes jobbarkompisar som började kl 8 idag undrade varför han åkte bussen kl 7 när han inte började förrän 10, men det var ju André såklart.
Efter bad på Friskvågen och hamburgertallrik ockuperar Oliver och hans gäng vardagsrummet och har spelkväll . Det varvar spelandet med discodans när det kommer en låt de inte kan sitta stilla till. Just nu kör de “Bärs e livet” för fulla halsar…smiley


…också lite krig som avslutning! smiley


Härlig kväll!

4 st 12-åringar byttes ut mot 4 st 18-åringar kl 22 och jag tror jag ger mig för idag, gonatt!