och ända sen jag gick från jobbet igår eftermiddag har jag haft ont i magen för steppasset som skulle levereras i förmiddags. Eftersom jag inte hunnit knåpa färdigt det jag påbörjat i veckan så fick jag upp tidigt i morse och hoppas att inspirationen skulle infinna sig.

Kan meddela att så här lycklig var jag efter ett Vattenpass och ett Steppass som jag till slut fick ihop och som jag dessutom blev supernöjd med, härligt !!! Att deltagarna hade vaknat på rätt sida var ju också fantastiskt, vilken combo!

Lika mycket som jag kan tycka att det tar emot att jobba på helgen , lika underbart kul tycker jag att det är när jag väl är på plats. Idag var en extra bra dag! smiley

En sväng på stan för att inhandla (svindyr) medicin till Oliver, tur att frikortet är nära igen. När jag kom hem stod maten på bordet, inte dumt alls.

Eftermiddagen tillbringades på Sparbanksdagen. Jag o Linda som gick dit tillsammans hade inte läst på så noga vad de hade att erbjuda, men det var många olika föreningar som visade upp sig. Så hade vi inte varit så svårflirtade så hade vi åkt på en svängom på judomattan lätt. Med dräkt och allt!

Tack, men nej tack!

Innebandy-speedshooting kändes mer bekant så av med jackorna och ladda, dags att plocka fram det gamla slagskottet. Med 100 km/h drog vi iväg skotten till höger och vänster . Det var inte så noga att träffa mål, bara det var hårt!!smiley

Vi spanade in duktiga talanger i Sparbanksidolen och hade en mysig eftermiddag i Parken utanför Sparbankshallen.

Nu ikväll har vi firat brorsan som fyller år idag. Pastasallad, toast och marängtårta satt som en smäck efter en intensiv dag. Tack för en härlig kväll!!