Vilken underbar dag det varit idag, nästan sommar ju! smiley

Vaknade i morse och överlade med mig själv om jag skulle träna eller ej och i så fall vad. Efter att ha velat fram och tillbaka bestämde jag mig för något helt annat. Kl 9 var jag i bassängen och körde Vattenstyrka. Det var riktigt kul, jobbigt och väldigt längesen!!

Sen for jag till Blomsterlandet för att köpa växter till framsidan som skulle göras i ordning under dagen. Efter Blomsterlandet blev det en sväng in på Grönsakslandet för att köpa “pynt” i form av olika lökar, pumpor och pepperoni. Svårt att veta exakt vad man vill ha och hur det kommer att bli, så jag får nästan alltid åka tillbaka och komplettera , så även idag. Lite mera jord och ett par växter till några timmar senare och däremellan avverkades en städdag på området.

Ja, helt ljuvligt ute idag och kul när det blir fint utanför. Hoppas det håller ett tag utan att regn och rusk förstör. Träramen jag fick av Crille pyntade jag med växter, rödlök, vitlök och mossa. Mossan hittade jag i gräsmattan på baksidan under studsmattan. Inget ont som inte har något gott med sig!smiley

Lite kul är att ramen gjorde han av välkomstskylten från Ninas 50-årsfest i somras.

“Members only” pryder kanten. smiley

Klockan blev fem i eftermiddag innan vi var klara. Skönt att slå sig ner i soffan, gott trött i kroppen.

Här är det barnfritt och vi har fastnat framför Fångarna på fortet…

Ha en skön kväll! smiley