Det här med namnsdag har vi aldrig firat nå´t nämnvärt, men Oliver har stenkoll på sin såklart. Så efter jobbet idag blev det namnsdagsfika på Mignon med Wille. Mysigt att få umgås med dessa goa grabbar och lyssna på deras härliga diskussioner om allt och ingenting.

Sen for vi vidare till Furubergsskolan och 4H gänget. Jag och Oliver höll i dagens träff och det stod hinderbana, skeppsbrott, lekar och spökboll på schemat. Det blev roliga 1.5 timme i en alldeles perfekt gympasal för 8 pers.

Oliver kom hem idag och hade skrivit en söt berättelse i skolan:

Giggs-Min hund

Vi tänkte skaffa en tax men vi hittade en söt valp. Vi pratade ihop oss och alla var med på det förutom mamma . För hon har alltid varit hundrädd. Vi fann honom på Blocket. Blocket är en hemsida där man kan köpa vad som helst. Senare samma dag ringde vi försäljaren och undrade om vi kan köpa honom och hon sa ja. Några dagar senare hämtade vi honom. Det gick bra för han somnade i bilen. Han har växt fort på de veckorna vi haft honom. Vi brukar leka med honom, bära honom, mata honom, sova med honom och ge honom massa kärlek. Han tycker det är kul att vi tar hand om honom. När han vill leka bits han. Tänderna har växt så det gör verkligen ont när han bits. En kväll kunde han inte sova då han sov jämte mig. Då gick det inte så bra eftersom jag var trött och orkade inte gå till skolan fast jag var ju tvungen. Natten efter sov jag bättre.

Till sist att ha en hund är väldigt roligt!

Ja , alla var med på det utom mamma som till slut föll för grupptrycket. Mest för att resten av familjen så himla gärna ville.

Men jag kan inte annat än att tycka det är riktigt mysigt. Och på 4 veckor har han blivit en riktigt social liten kille som älskar när man jagar och busar med honom lika mycket som att krypa upp i knät och bli ompysslad som en bebis.

Men att han skulle sova i vårt sovrum, där går gränsen! Eller rättare sagt gick…smiley