Bestämde mig så sent som i måndags för att överraska Pär med kalas när han fyllde år. Han är inte så mycket för att fira när det kommer till honom själv, samtidigt som han inte tackar nej till lite party.

Så jag tänkte att om han slipper fixa det själv och slipper bekymra sig nåt innan så borde han nog bli glad.

Planerna höll på att spolieras fullständigt då förkylningen slog till med full kraft i torsdagsmorse. Men i fredags hade han ju bokat padel i Göteborg och även en “liten” AW hemma i Varberg efteråt. Hade det inte varit för vad som komma skulle på kvällen hade jag verkligen avrått honom att definitivt inte ens tänka tanken att spela padel då han fortfarande var bra förkyld.

Men den här gången var jag bara lite lagom på att han nog inte borde spela, men att han ju kunde ta det lite lugnt… Han packade med grejer och hoppades piggna till under dagen och som sagt för den här gången var jag ändå glad att han var lite dumdristig. Det fick bära eller brista bara jag slapp plan B el C…

Så strax före 19 var alla gäster på plats hemma hos oss och Pär blev hämtad av Hannes på stan för att vad han trodde åka hem för en skön kväll i soffan med en chipspåse tätt intill. Så den lilla extra svängen om NG:s för att inhandla kvällsnacksen gjorde att hela gänget hann komma hit och även grabbarna från AW:n, som åkte strax efter Pär från stan.

Så spännande!!

Vi tryckte ihop oss på varsin sida i vardagsrummet och väntade med spänning på att ytterdörren skulle öppnas. Och när den äntligen gjorde det var vi knäpptysta och Oliver drog på låten , “E de fest, får man komma…” på högsta volym. Sen klappade vi takten och klev fram för att se hans överraskade face.

Så himla kul att det var och förblev en överraskning!!! Han hade verkligen inte anat någonting.

Vi bestämde bara för några dagar sen att kalaset skulle vara på söndagskväll för familjen. Nu blev det istället en skön blandning med släkt och vänner och en fantastiskt mysig fredagskväll tillsammans. Pär var så supernöjd och jag är så glad att jag fixade detta för honom.

Stort, stort T A C K till er som uppvaktade och förgyllde kvällen för Pär igår!!smiley

Och en extra blommasmiley till er som hjälpt mig att rodda den här kvällen på ett eller annat sätt, utan er hade det aldrig gått.