Så var det återigen dags att summera ytterligare ett år. Första halvan präglades av grabbarnas sista termin i skolan, stundande bal och studenttider, och var såklart ett par riktiga höjdare i början på juni.

En välbehövlig semester väntade och jag lyckades bryta lilltån veckan innan. Två veckor in på semestern kom det halsont som vägrade ge mig sig först 3 veckor senare. Ett gäng tuffa jobbveckor startade höstterminen och sen började den där slitna känslan i kroppen infinna sig, små varningsklockor började ringa, som lite senare mynnade ut i massa olustiga symptom som man allra helst inte vill vara med om.

Så nyårslöftet blir såklart att göra de förändringar som behövs göras och först och främst komma tillbaka efter den här käftsmällen.

En härlig kväll bland goa vännerna fick avsluta 2015. Vi lagade maten tillsammans vilket resulterade i en supergod 3 rätters meny med Toast Skagen, Lammfilé m rotfrukter i ugn och en Himmelsk god chokladmoussekaka.

G O T T N Y T T 2 0 1 6 , V a r R ä d d a O m E r ! smiley