Skrev ju för ett par veckor sedan att soffhängets tid är förbi. Syftade ju på Pär i första hand, han som älskar ryggläge med både tv, mobil och Ipad framför sig. Men får nog erkänna att jag också svikit soffan sista tiden. Mycket padel har det blivit och mer blir det. Så kul att spela och ännu roligare att vi är ett gäng likasinnade tjejer som inte är speciellt svårövertalade så fort någon hojtar till.

Jag och Oliver lyxade på Havanna på sportlovet. Frukost och bad är en finfin kombo. Tusen tack för presentkortet farmor Inger!!

Helgen som var blev en fartfylld sådan. Först utförsäljning på jobbet fre- lördag och galet med folk som var shoppingsugna. KUL!!!

Lugnet före stormen…

Sen fredagsmys hos Linda o Fredrik.smiley

Lördagen bjöd på padel efter jobbet och sen en supermysig inflyttningsfest i Falkenberg. Söndagen var inte fullt så hektisk, men definitivt inte sysslolös.

Efter två långa dagar med flyttförberedelser på jobbet har jag varit ledig idag. Helt fantastiskt skönt att kunna spendera dagen som man vill. ATC på Friskvågen i morse, följt av en snabbvisit hos Misan på jobbet. Lunch med fint sällskap i form av bästa SuJ och en eftermiddag på hemmaplan. En finfin lillördag helt enkelt som toppas av ny padelmatch ikväll. Längtar, taggar och laddar!

Ha en fortsatt fin vecka, välkommen mars!!