Veckorna springer på fort och våren är verkligen på väg! Har blivit tre jobbdagar denna veckan och tre härliga cykelturer till Läjet i strålande sol.

L:a Bruket har fått lägga in en extra växel den här veckan då det arrangeras ett event där fredag och lördagkväll. En “Supperclub” där det bjuds på mat av en trestjärnig kock från London. 7 rätter som inspirerats av Halland, uppdukat för kalas på lagret. Samma kock har gjort ett likadant event i en gammal jeansfabrik tidigare. Ska bli så kul att se hur resultatet av allt blev då jag bara var med och förberedde in i det sista.

Med tanke på att allt inte är klart ännu i de nya lokalerna, har det hänt en hel del med kniven på strupen denna veckan.

Butiken fick mässinredningen provisoriskt, här skall det bli fina hyllor, handfat, kassa- och receptionsdisk. Här kommer vara min arbetsplats!

Liknande scenario har det varit i Padelhallen den här veckan. Torsdagen bjöd på event av Företagarna i samarbete med Optimized och självklart ville de ha hallen så tipptopp det gick. Sena nätter för Pär o co, men så värt det när saker och ting börjar falla på plats. Eventet med ca 40 deltagare blev superlyckat och väldigt uppskattat!

Efterlängtad helg, ser ut att bli en fin dag smiley