Idag är första dagen på min nya tjänst som butiks- och receptionsansvarig på L:a Bruket. Kommer även att ha hand om kundsupport gentemot Danmark, Norge, Island, Luxemburg, Holland o Belgien. Butiken kommer att öppna till påsk om allt flyter på.

För ett år sedan såg det allt annat än ljust ut vid den här tiden smiley, så att det löst sig på det här sättet är nästan för bra för att vara sant. smiley

Tidigt i morse lyfte Hannes, André, Kevin och Oscar mot USA. Mellanlandning i London och sen vidare västerut.

Grabbarna skall göra LA med omnejd under två veckor och även hälsa på en kompis som bor och pluggar i Chicco. De har väntat och längtat länge efter den här resan, nu äntligen är det dags.

De var sååå taggade och jag önskar dem verkligen en oförglömlig resa.smiley

Helgen som var startade med en supermysig fredagskväll tillsammans med Oliver, Ulle och Lucas. Vi hade bokat bord på Hell´s Burger, nyöppnad hamburgerrestaurang. Jag vågar nog säga att det var det godaste jag ätit i den här kategorin av mat ever.

Fredagen som bytte skepnad vid lunchtid och in svepte underbara ljumma vårvindar. Perfekt för en promenad till stan och som efter Hell`s Burger avslutades i bistron på Kusthotellet.

Ingen helg utan padel såklart smiley.

I lördags var vi ett gäng som åkte ner till Halmstad för att spela en tjejturnering. Fantastisk hall med sju banor, men måste nog ändå säga att våra turneringar på hemmaplan är strået vassare. Vi hamnade alla på den övre halvan i resultatlistan, så summan av kardemumman en bra dag även om jag hade önskat mer spel och effektivare upplägg.

*******************************************************************

Grabbarna har landat i London, bara 11 timmar kvar….smiley