Påsken inleddes med jobb på skärtorsdagen, sen direkt till fam. Vinberg för att sluta upp med bästa gänget. Tapas, fisksoppa, lakritsmousse och en massa kul tävlingar, perfekt upplägg för en lyckad kväll. Tack Linda o Jonas! smiley

Långfredag och idag stod det PåskPadel på schemat. Tredje tjejturneringen och konkurrensen har helt klart tätnat. Ett gäng bollsäkra tjejer, mycket tävlingsinstinkt och grymma vinnarskallar. Hade själv inte bästa känslan så trodde definitivt inte det skulle räcka till final den här gången, överraskande nog gjorde det det. Fast där tog det stopp, trots en riktigt bra start.

Oavsett resultat, härliga 2 timmar med detta toppengäng!!

Idag kör grabbarna San Fransisco. Ska bli spännande att höra hur de haft det. Efter att ha varit i L.A första veckan har färden gått norrut till Chico där deras kompis Adam bor och pluggar. Roadtripen i USA fortsätter…

Resten av påsken bjuder på jobb, ledighet och mixed-padelturnering i Halmstad tillsammans med Pär. Life is good smiley.

Vi önskar en riktigt Glad Påsk!