Den här lediga söndagen vill man aldrig ska ta slut. Lyckades sova till 8 idag (det är jättelänge för att vara mig), och såg då att jag fått plats på yogan 9.30.

Promenerade i solskenet ner till Friskvågen och en superbra klass som vanligt när Carro är på scen. Med näsan mot himmelen traskade jag hemåt en och en halv timme senare och efter lunch och tvätt intog jag ryggläge i en solstol i uterummets öppning. Asså, hur skönt och efterlängtat var inte det!!

Padelmatch kl 17, och en riktigt grym sådan, fick bli pricken över i:et den här finfina söndagen.

*********************************************************************

Grabbarna är hemma från USA och allt har gått bra (puh).smiley Jag hämtade dem i tisdagskväll och det var härligt att få krama om dem igen.

Sista veckan bodde de i Chico och gjorde utflykter därifrån till bl a San Fransisco som de tyckte var magiskt vackert. Så glad att de tar chansen att se världen.smiley

Men nu blir det jobb igen för hela slanten. Hannes är supertaggad att köra järnet i sin nya roll som driftsledare på Kvantum och André gör sin sista vecka på Kusthotellet innan han börjar på Solviken i maj.

*****

Annandagpåsk var vi ett gäng nere i Halmstad och spelade Skumhare Cup. Så himla skoj att spela tävling och att göra det tillsammans, jag har ju bästa partnern!

Lite nervöst första matchen då man inte hade en aning hur det skulle gå och hur bra de andra skulle vara. Men vi körde på och vann i två raka set, så kul! Eva-Lena o Johan och Lollo o Texas vann också sina första matcher så alla vidare till nästa omgång.

Då fick vi möta ett riktigt duktigt par och se oss besegrade efter en spännande, tuff fight. Det var det paret som sedan tog hem finalen så ändå en bra match av oss. De andra vann sina kvartar och fick mötas i semi där Johan o Eva-Lena drog längsta strået. Men som sagt finalen slutade med en andra plats för våra vänner.

Hoppas vi får fler chanser att göra det här, superkul!

*******

I morgon kommer Pär hem igen efter en helg i England. Tipsgäng nr 2 har idag sett på Liverpool, men i torsdags var nog resans höjdpunkt. United och Zlatan och vinst på övertid. Boendet första natten var ett stenkast från Old Trafford och hur grymt tror ni inte han tyckte det var att träffa Gary Neville på frukosten?!? De blev så nervösa han och Clas och började fippla med telefonerna , detta ser deras idol så han stegar fram och tar Pärs telefon och tar en selfie innan de hinner blinka typ. Han har varit med förr helt klart! smileysmiley