Underbart med en dag extra ledigt och första lördagen utan jobb på 4 veckor. Inte gjorde det saken sämre att våren gjorde en härlig entré. Oliver har varit på konfaläger i Halmstad från fredag till måndag och de stora grabbarna har jobbat en hel del. Så det är jag o Pär som har njutit mest, åtminstone här hemma. Oliver hörde vi av en gång i ett kort samtal så han har haft det toppen.

André har gjort sin sista helg på Kusthotellet, så i lördags var vi där ett gäng och underhöll honom i baren. Idag gör han sitt första pass på Solviken.

I söndags var det dags för padelturnering igen med tjejerna. Alltid lika kul!!

Det blev en superspännande final där jag och Marina tog ledningen med 4-1, men pallade inte för trycket utan tappade till 6-6 och förlorade tiebreak med 6-8. Ja ja , mycket jämnare kan det knappast bli och faktiskt lika kul oavsett vinst eller förlust.

Grattis Eva-Lena och Linda!!

Fika och prisutdelning efteråt är obligatoriskt. smiley

Återhämtning i solen var inte helt fel!

Valborgsmässoaftons kvälll fortsatte med goda vänner på Hells Burger , en sväng på Hamnpaviljongen och vägen om elden innan vi landade på Ringvägen för att fortsätta kvällen. Sommarfeeling!!! (med jacka, halsduk o vantar, men ändå, solen skiner!!!)

Långhelgen avslutades igår med hela familjen samlad och en mysig middag tillsammans i uterummet. Finns inte mycket som toppar dessa stunder med mina bästa. smiley

Mot ny vecka och redan tisdag, take care!