Ja, sommaren kom med dunder och brak i början på förra veckan och stannade ända tills i söndags. Den där ljuva försmaken är fantastisk! Efter 8 månaders mörker typ kan man ju inte bli annat än lycklig.

Vi prickade dagen för Padel o Boule-mixtävlingen perfekt! Först två timmar Padel där alla mötte alla, sen final mellan de två som vunnit mest.

För att fortsätta hemma hos Johan o Eva-Lena med Bouletävling på samma sätt. En andra och en första plats resulterade i sammanlagd seger för mig och Pär!! Wiiee! Galet otippat speciellt vad det gällde boulen. Men hur svårt kan det va liksom..?! smiley#nybörjartur..

Boule var verkligen underskattat av mig. Har mest lirat boccia runt huset för sisådär väldigt många år sen. Men mycket roligare än jag hade tänkt mig så det hoppas jag på fler fighter i sommar.

En sån tävlingsdag kräver sitt eftersnack, mat och lite go dricka. Mysigt ända in på småtimmarna, en toppen-kristihimmelsfärdsdag helt enkelt!!

*********************************************************************’

Födelsedag!!

27 maj och det betydde att Oliver fyllde 15 år, det är galet vad tiden går. Snart lika lång som mig och med raketfart in i målbrottet bara på sista veckorna. Eftersom vi hade konfakalas förra veckan firade vi själva i lördags. Det blev lunch på Hell´s Burger med bästa polarna och familjen, sen körde vi minigolf på kvällen med familjen Ackring. Han var mer än nöjd med presenter, firande och grattishälsningar.

*********************************************************************

Så har han skrivit på sitt första hyreskontrakt!

1 augusti är det dags för Hannes att lämna Blomgränd för sin egna första lägenhet. Så spännande och kul! Första besöket på IKEA gjort och han är redan en bra bit på väg med sina inköp.

Dagens roligaste:

Pär fick sig nog världens överraskning när det inte bara var konferens på Finlandsfärjan utan också danskurs med Cissi Ehrling och Tony Irving…smileysmiley