En och en halv vecka sen sist och vi har hunnit med en hel del kul. Jag hängde på ner till Halmstad förra söndagen och kollade när Pär och Christoffer spelade turnering där. De förlorade finalen med minsta möjliga marginal, snöpligt, men kul att de gick så långt!!

I onsdags skulle vi varit nere ett gäng tjejer , men tyvärr var det för få anmälda så turneringen blev inställd. Hoppas på nya möjligheter framöver!

I fredags var det så äntligen dags för kusin Anton att ta studenten. Det är ju verkligen en speciell dag, så fantastisk skönt att sätta punkt för 13 år i skolbänken. Det sjungs, gapas, dansas och skrattas, precis som det ska vara när livet leker.

Grattis Anton, hoppas du är helnöjd med din dag!! Vi tackar och bockar att vi fick dela den med dig!

Efter en härlig studentdag och kväll var det dags för oss att bjuda in hela IFK Varberg-gänget med respektive i lördagskväll.

Vi bad André om tips på en go välkomstdrink. Han erbjöd sig att förbereda och fixa innan han åkte till jobbet. Skalade, delade och mixade persikor, hällde upp persikolikör för att förstärka smaken och sist fyllde vi på med Prosecco. En äkta Bellini, passade perfekt som sommar- och välkomstdrink.

Tyvärr klantade jag till det först och välte ut två glas persikomos och likör med dammsugarslangen. Okej, än så länge ingen större skada skedd, vi kunde ju snabbt slänga ihop lite likör o prosecco till oss. Men värre skulle det bli… När Pär hälsade alla välkomna och bar ut brickan med glasen på välter alla strax efter han satt ner den på det nydukade bordet. Jag trodde jag skulle smälla av helt ärligt. Duk, servetter, stolsdynor, matta , you name it , allt blev ju dyngblött av Andrés fina välkomstdrink.

Tur att vi har så härliga vänner som alla ryckte in och slängde ut dynor, torkade stolar, röjde bordet och såg till att det blev ordning på torpet igen. Ja vad är väl en drink….tyckte mest synd om André som lagt så mycket tid och kärlek och så fick vi torka upp allt med disktrasan.

Men om inte annat blev det en perfekt icebreaker på en i övrigt fantastisk kväll!!

Hett tips!! Använd inte champagneglas i plast. smiley

Lite tung dag idag, men det var bara att släpa sig upp när man lovat bort sig på Padelmatch kl 11.

Mot nya vecka och äntligen händer det grejer på jobbet. Nyöppning till helgen då ska vår nya fina butik vara klar!!